Man die vis vasthoudt

Your fish
our people

Heijvis Visverwerking verwerkt alle soorten vis voor een groot aantal zeevisgroothandels in Spakenburg en “op” Urk. Op locatie. We zijn gespecialiseerd in het handmatig fileren van rondvis en platvis. Op drukke dagen ondersteunen we organisaties met extra vakmensen.

CheckmarkGroot netwerk
CheckmarkVakmanschap
Checkmark40 jaar ervaring

EllipseOver Heijvis

Welkom bij Heijvis Visverwerking, opgericht in 2007 als een visfileerbedrijf met alleen visfileerders in dienst. Al snel merkten we dat er steeds meer vraag kwam naar ander soort personeel in de visindustrie. Daarom hebben we ons platform opgezet om verloning, flexwerkers en zzp'ers te connecten en zo de vele vacatures in de visindustrie proberen op te vullen.

Wij begrijpen dat de visindustrie kampt met vergrijzing en dat er behoefte is aan nieuwe en frisse krachten. Daarom zijn we vastberaden om deze uitdaging aan te gaan. Ons doel is om de kloof tussen werkgevers en werknemers in de visindustrie te overbruggen door middel van ons platform. We zijn er trots op dat we al vele werkzoekenden hebben kunnen matchen met verschillende vacatures.

Foto van Heijvis Visverwerking in actie

Wij bieden verloning, flexwerk en ZZP-opdrachten aan. Op deze manier kan iedereen bij ons terecht voor passend werk in de visindustrie. We willen de industrie op een moderne manier benaderen, zonder de oude tradities en ambachten te verliezen waar de visindustrie zo bekend om staat.

Heijvis Visverwerking is trots op de kennis en ervaring die we hebben opgebouwd in de visindustrie en we zijn vastbesloten om deze kennis te delen en door te geven aan de nieuwe generatie. We geloven dat door samen te werken en kennis te delen, we kunnen blijven groeien en de visindustrie toekomstbestendig kunnen maken.

Of je nu op zoek bent naar werk in de visindustrie of als werkgever op zoek bent naar geschikt personeel, wij zijn er om te helpen. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Foto van Heijvis Visverwerking in actie

EllipseFileerderij

Bij Heijvis Visverwerking hebben wij een team van ambachtelijke visfileerders en ervaren vismedewerkers die er alles aan doen om de textuur en het natuurlijke aroma van de vis te behouden. Wij werken volgens de HACCP-normen en het verschil tussen handmatig gefileerde vis en machinaal verwerkte filets is duidelijk te proeven!

Visfileerderij

Heijvis Visverwerking is gespecialiseerd in het handmatig fileren van rondvis en platvis en verwerkt alle soorten vis voor een groot aantal zeevisgroothandels in Spakenburg en op Urk, op locatie. Wij streven naar duurzame relaties en zijn geen uitzendbureau dat voor een of twee dagen visfileerders ‘in kan vliegen’. Bent u een vaste klant en heeft u een acuut capaciteitsprobleem? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en samen vinden we een oplossing.

Foto van Heijvis Visverwerking in actie

Rendement

Soms komt de vis met grote partijen binnen, soms zijn er mindere dagen. Op drukke dagen ondersteunen wij organisaties met extra vakmensen, waardoor er het hele jaar met minder vast personeel kan worden gewerkt. Dit scheelt enorm in personeelskosten en vermindert ziekteverzuim. Bij Heijvis Visverwerking wordt al het werk altijd gedaan door ervaren medewerkers die snel en zuinig werken en betrouwbaar en flexibel zijn.

Scherpe prijs

Onze visfileerders hebben jarenlange ervaring en verstaan hun vak. Dankzij onze snelle en efficiënte werkwijze kunnen wij onze klanten een scherpere prijs bieden.

Foto van Heijvis Visverwerking in actie

Detachering

Bij Heijvis Visverwerking beschikken wij over een groot aantal ambachtelijke fileerders die wij detacheren aan visgroothandels. Dit betekent dat wij onze vakmensen uitlenen aan onze klanten, meestal op basis van prijs per kilo.

Opleiding

In Nederland sterft het vak van vis fileren langzaam uit en ambachtelijke visverwerkers zijn schaars. Bij Heijvis Visverwerking hebben wij onze wortels in Spakenburg, de bakermat van vis en visverwerking. Wij hebben de kennis in huis en leiden onze medewerkers zelf op. We werken ook veel op Urk, natuurlijk de andere bakermat van vis en visverwerking.

Foto van Heijvis Visverwerking in actie

Het ambacht van visverwerking

Bij Heijvis Visverwerking fileren onze visfileerders met de hand en zijn gespecialiseerd in het verwerken van zalm. Het ontdoen van de graat en het snijden van strakke zalmfilets vraagt om een speciale techniek. Door de jaren heen hebben onze fileerders hun techniek steeds meer verfijnd, waardoor zij de zalmfilets strak en zonder scheuren snijden en de textuur behouden blijft. Door hun ervaring en vakmanschap werken zij snel, wat een hoog rendement oplevert. Bij Heijvis Visverwerking maken wij ook prachtige filets van alle soorten vis, zoals kabeljauw,

Foto van Heijvis Visverwerking in actie

De vakgebieden

Visverwerking
Visverwerking icoonVisverwerking
Vishandel
Vishandel icoonVishandel
Commercieel
Commercieel icoonCommercieel
Logistiek
Logistiek icoonLogistiek
Over heijvis

Altijd op zoek naar talent

Heijvis is altijd op zoek naar talent in de visbranche. Ben jij dit talent of ben jij een opdrachtgever die ook op zoek is naar talent? Meld je dan hier aan en wij brengen jullie met elkaar in contact.
Golfje